ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
مرغ را به تکه های 2 سانتی خرد كنيد. آنگاه نشاسته ذرت، سفیده تخم مرغ ، نمک، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و سرکه را در یک کاسه مخلوط كنيد. سپس تکههای مرغ را به آن بيفزائيد و نيم ساعت در یخچال قرار دهيد.
اكنون تکههای مرغ را از مخلوط جدا سازيد و در نشاسته ذرت بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. حالامرغهای سرخ شده را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافیاش گرفته شود.
اينك تمام مواد سس بجز سیر، زنجفیل و پیازچه را در کاسهای مخلوط كنيد. سیر و زنجبیل در تابه مناسبی تفت دهيد، مخلوط سس را به آن بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا غلیظ شود.
سپس مرغ و پیازچه را اضافه كنيد و5 دقیقه دیگر بپزيد. تا سس جذب مرغ شود. اکنون خوراك را در ظرف مناسبی بكشيد و باتكههای پرتقال و برنج سرو نمائيد.