آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی و پیازداغ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
حالا جعفری و خیارشور را اضافه کنید و کنار بگذارید. اینک تخممرغ، شیر، آرد، نمک و زعفران را در کاسه مناسبی مخلوط کنید، مایه فراهم کرده را از صافی عبور دهید و روغن را اضافه کنید.
حالا تابه مناسبی را چرب کرده و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هر بار 3 قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید، به گونهای که سطح تابه را بپوشاند.
وقتی یک طرف کرپ برشته شد طرف دیگر را نیز برشته کنید. اکنون تمام مواد را به همین صورت آماده کنید.
حالا داخل هر کرپ 2 قاشق از مواد فراهم کرده بریزید و به صورت بقچه یا رول بپیچید و در روغن داغ آن را سرخ کنید.