Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

میگو با سس پرتقال

میگو  با سس پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2  نفر

آب پرتقال از یک عدد

سرکه سفید دو قاشق چایخوری

عسل دو قاشق چایخوری

سس سویا دو قاشق چایخوری

خلال پرتقال شيرين كرده 2 قاشق سوپخوري

ادويه يك قاشق چايخوري

ميگو تميز كرده 400 گرم

روغن 250 ميلي‌ليتر ( یک پیمانه)

پيازچه براي تزئين

شامل (زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز،زنجفیل،فلفل سیاه )   

ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده

آب پرتقال، سركه، عسل، سس سويا، خلال پرتقال و ادويه را در ظرف مناسبی بريزيد. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذاريد و به مدت 2 دقيقه با حرارت ملايم بجوشانيد. حالا سس فراهم كرده را بگذاريد خنك شود. سپس ميگوها را به مدت يك ساعت در سس قرار دهيد تا مزه‌دار شود. اينك روغن را روي حرارت اجاق‌داغ كنيد و ميگوها را در روغن سرخ كنيد. حالا ميگوها را در ظرف مناسبی بگذاريد و با پيازچه آن را بيارائيد.

برچسب ها: آشپزی با میگوآشپزباشیمریم نویدی زادهمیگو با سس پرتقال تعداد بازديد: 1891 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است