آشپزباشی - فاطمه درویش
لوبياچیتی را از شب قبل بخيسانيد و بپزيد. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد.
سپس سيبزمینی، سير، و زيره را بيفزائيد و 5 دقيقه، تفت دهيد. حالا بگذاريد سيبزمینی بپزد و اندکی نرم شود.
اكنون صبر كنيد تا مخلوط سيبزمینی خنك شود. آنگاه لوبياچیتی، سيبزمینی، گوجهفرنگی، چیلی، آبليمو، گشنيز و شكر را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.
اينك سالاد را برای پذيرائی، در ظرف مناسبی بريزيد.