Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

كباب بال چوبی

كباب بال چوبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بال مرغ 600 گرم

نمك به ميزان لازم

آب پياز 6 قاشق سوپخوری

سس باربيكيو 100 گرم

پودر سير 1 قاشق چايخوری

سير له كرده 2 حبه

پودر پياز 1 قاشق چايخوري

فلفل دلمه‌ای رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوری

رزماری تازه 1 شاخه

آشپزباشی - کیان رنجبر

بال مرغ، نمك، آب پياز، سس باربيكيو، پودر سير، سير، پودر پياز، فلفل دلمه‌ای، روغن و رزماری را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

آن‌گاه به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود. حالا هر 3 عدد بال را به يك سيخ بكشيد و بر روی گريل يا كباب‌پز كباب كنيد.

سپس برای پذيرائی در ظرف مناسبی قرار دهيد و آن را بيارائيد.

برچسب ها: انواع کبابآشپزباشیکیان رنجبرکباب بالکباب بال چوبی تعداد بازديد: 1525 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است