آشپزباشی - سرمه جلیلی
سبزیها را پاک کرده، بشوئید و روی هوله آشپزخانه پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود. آنگاه سبزی را ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
حالا زرشک و گردو را بیفزائید و به همراه تخممرغ، نمک و فلفل کاملا مخلوط نمائید. اینک قالب ساوارین را با روغن چرب کنید و از مواد کوکو داخل قالبها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای160 درجه سانتیگراد کوکوها را بپزید.
یادآوری: منظور از یک دسته، دستههای 50 گرمی میباشد که اخیراً به شکل بستهبندی شده در سبزیفروشیها به فروش میرسد.