Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

کباب میگو با سس پرتقال

کباب میگو  با سس پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

میگو 500 گرم

آب‌لیموی تازه  از 2 عدد

هات سس 50 گرم

پودر تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس پرتقال:

آب پرتقال 500 میلی‌لیتر  (2 پیمانه)

آرد ذرت  50 - 80 گرم

پرتقال فیله کرده 1 عدد درشت

آشپزباشی - کیان رنجبر

میگو، آبلیمو، هات‌سس، پودر گشنیز و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا میگوها را به سیخ چوبی کشیده و به مدت 30 الی 60 ثانیه در تابه یا صفحه گریل آن را بپزید. اینک میگوها را به همراه سس پرتقال برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

روش تهیه سس پرتقال: آب پرتقال  و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. آن‌گاه روی حرارت ملایم اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سپس فیله‌های پرتقال را بیفزائید و شعله را خاموش نمائید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللانواع کبابآشپزباشیکیان رنجبرکباب میگوکباب میگو با سس پرتقال تعداد بازديد: 1570 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است