آشپزباشی - کیان رنجبر
میگو، آبلیمو، هاتسس، پودر گشنیز و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا میگوها را به سیخ چوبی کشیده و به مدت 30 الی 60 ثانیه در تابه یا صفحه گریل آن را بپزید. اینک میگوها را به همراه سس پرتقال برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه سس پرتقال: آب پرتقال و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. آنگاه روی حرارت ملایم اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظ شود.
سپس فیلههای پرتقال را بیفزائید و شعله را خاموش نمائید.