Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

پرده پلو

پرده پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

هویج خرد کرده 50 گرم

بادمجان خرد کرده 50 گرم

کدو سبز قلمی خرد کرده 50 گرم

پیازچه خرد کرده 50 گرم

فلفل رنگی خرد کرده 50 گرم

روغن مایع به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

برنج  500گرم

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد  500 گرم

شکر  1 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

مایه خمیر فوری1 قاشق چایخوری

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

آب ولرم حدود 250 میلی‌لیتر

آشپزباشی - حامد غزالی

هویج،‌ بادمجان،‌کدو،‌ پیازچه و فلفل‌ها را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه 3 قاشق سوپخوری روغن بیفزائید و قدری سبزیجات را تفت دهید.

حالا نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و پس از چند دقیقه رب گوجه‌فرنگی را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس از روی حرارت برداشته و برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید.

اینک مواد فراهم کرده را با برنج مخلوط کنید. حالا خمیر آماده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید.

دور وردنه بپیچید و در قالب کاسه‌ای چرب کرده قرار دهید، ‌طوری که کف و اطراف کاسه را بپوشانید و قدری از کاسه بیرون باشد. سپس درون خمیر را با برنج فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید.

اکنون لبه خمیر را روی برنج برگردانید و بهم بفشارید. حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. تا خمیر طلایی شود. سپس هنگام سرو روی دیس مناسبی برگردانید.

روش تهیه خمیر: آرد، شکر، نمک، مایه خمیر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آب را کم کم بیفزائید و هم بزنید.

سپس خمیر را 5 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. حالا در کاسه مناسب چرب کرده بگذارید و رویش را با هوله مرطوب بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

یادآوری1: شما می‌توانید در ظرف‌های تک نفره یا بزرگ این پلو را تهیه کنید.

یادآوری2 : خمیر را در محیط آشپزخانه به مدت یک ساعت استراحت دهید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پلوآشپزباشیغذای مدرنپرده پلوحامد غزالی تعداد بازديد: 1742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است