آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
صفحه ریلیف مت را در کف سینی مخصوص فر قرار دهید. آنگاه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. حالا تخممرغ، آرد، روغن مایع، نمک، فلفل و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس تخممرغ، سبزی، آرد، روغن مایع، نمک و فلفل را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید. اینک مایه اولی را روی صفحه ریلیف مت بریزید و با کاردک روی صفحه بکشید تا درون حفرهها پر شود و اضافی آن را پاک کنید.
حالا مایه دومی را روی صفحه بریزید و به آرامی سطح آن را صاف کنید. سپس سینی را یکی دو ضربه بزنید و درون فر به مدت تقریبی 10-15 دقیقه قرار دهید.
سپس کوکو را از فر خارج کنید و سینی مناسب دیگری روی آن برگردانید تا خنک شود. اکنون کوکو را به آرامی از صفحه جدا سازید و از مواد میانی رویش بمالید و از طول آن را رول کنید.
حالا رول کوکو را درون کاغذ آلومینیوم بپیچید و یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را برش بزنید.
روش تهیه مواد میانی: تمامی مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
یادآوری 1: طول و عرض صفحه ریلیفمت 30×20 میباشد.
یادآوری 2: در صورتی که روی صفحه بزرگتر کوکو را میپزید، مواد را 2 برابر کنید.