آشپزباشی - کیان رنجبر
گوشت، پیاز، سیر و کمی روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه به میزان کافی آب، پاپریکا، فلفل سفید، فلفل قرمز و گوجه فرنگی را بیفزائید.
حالا صبر کنید تا گوشت پخته شود. سپس نمک، هویج و سیبزمینی را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا گولاش کاملا جا بیفتد. اینک غذا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری 1: خوراکهای اینچنینی را میتوانید به همراه انواع نان و برنج سرو نمائید.
یادآوری 2: میتوانید از سبزیجات مختلف مانند فلفل دلمهای و کرفس استفاده نمائید.
یادآوری 3: میتوانید از حبوبات، البته به نحوی که میزان سبزیجات بیشتر باشد نیز استفاده نمائید.