آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را یک ساعت بخیسانید.
آنگاه آبگوشت را روی حرارت بجوش آورید.
سپس برنج و نمک را در آن بریزید.
حالا پیاز و روغن را روی حرارت بگذارید و پیاز را تفت دهید.
اینک سیر، زنجفیل، فلفل تند، زیره، کاری، قیسی و بادام را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
حالا فیله گوجهفرنگی را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب نمائید و در انتها قبل از اینکه آب برنج کاملا تبخیر شود به همراه نخودفرنگی به برنج اضافه کنید.
اجازه دهید آب برنج کاملا تبخیر شود.
سپس به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید.