ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آنگاه رب گوجهفرنگی، جعفری و پیازداغ را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
اینک کف ظرف نسوزی را قدری چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا کدو و هویج را روی سطح گوشت قرار دهید، سپس سس سفید و پنیر را بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20-30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلائی رنگ شود.