Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

سالاد تاكو

سالاد تاكو

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده بوقلمون یا گوساله 100 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده 2 عدد

 

فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر سیر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كاهو خردكرده 1 بوته

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی خردكرده 1 پیمانه

 

پیازچه خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

فلفل سبز حلقه‌ای خردكرده 2 عدد

 

زیتون سیاه و سبز حلقه‌ای خردكرده 12 عدد

 

پنیر چدار یا گودا رنده‌كرده یك‌دوم پیمانه

 

چیپس ترتیلا 40 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

گوشت، نمك، فلفل، گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز و پودر سیر را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا بپزد. آن‌گاه كاهو، فیله گوجه‌فرنگی، پیازچه و فلفل سبز را در ظرف مناسبی بریزید و گوشت را بیفزائید.

حالا سالاد را با زیتون و پنیر بیارائید و چیپس ترتیلا را در اطراف سالاد بچینید.

 

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادآشپزی با گوشتانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد تاكوطرز تهیه سالاد تاكو تعداد بازديد: 2916 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است