ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکشی کنید و کنار بگذارید. آنگاه کلمقمری را پوست بگیرید و از رنده درشت رد کنید، در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
حالا کلمقمری را درون تابه بریزید و پیوسته آن را هم بزنید تا کلم طلائی رنگ شود. سپس پیازداغ را بیفزائید و مخلوط کنید و کنار بگذارید.
اینک گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید، قدری ورز دهید و از گوشت کوفته قلقلی تهیه کنید و در تابة مناسبی با 2 قاشق روغن تفت دهید، زعفران افزوده و کوفته قلقلیها را به کلم و پیازداغ بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد فراهم کرده را در قابلمه مناسبی که چند قاشق روغن ریختهاید لابهلای برنج قرار دهید. اطراف آن را جمع کنید و با حرارت ملایم 45 دقیقه پلو را دم کنید.
اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.
یادآوری: در هنگام تفت دادن کلمقمری نسبتا روغن زیادی مصرف میشود بنابراین روی برنج احتیاج به روغن نیست.