آشپزباشی - کیان رنجبر
مرغ را به قطعات دلخواه برش بزنيد. آنگاه ريحان، پنير پارمزان، سركه، نمك، آب پياز، سير و مرغ را در ظرف مناسبي مخلوط كنيد.
اينك روغن را بيفزائيد و به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد. حالا تكههای مرغ مزهدار كرده را به سيخ چوبی بكشيد و در آرد سوخاري بغلتانيد.
سپس تابه مناسبی را چرب كرده، روی حرارت اجاق قرار دهيد و كبابها را سرخ كنيد. اينك كباب را در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه مانند تصوير با سس و برگ نعنا بيارائيد.
یادآوری: کالیاری، از کبابهای ساحلی کالیاری در استان ساردنی کشور ایتالیا است.