Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 14:04

دسر توت‌ فرنگی | طرز تهیه دسر توت فرنگی

دسر توت‌ فرنگی | طرز تهیه دسر توت فرنگی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

دسر توت‌ فرنگی | طرز تهیه دسر توت فرنگی

 

مواد لازم برای تهیه دسر توت فرنگی:

كیك اسفنجی* 1 عدد

توتفرنگی 600 گرم

شكر 150 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب برای ژلاتین یكچهارم پیمانه

خامهی فرم گرفته  300 گرم

گردوی خرد كرده 150 گرم

اسانس (عطر مایهی) توتفرنگی  2 تا 3 قطره

مواد مورد نیاز برای تزئین:

خامهی فرم گرفته  150 گرم

توتفرنگی 250 گرم

آگارآگار  6 گرم

آب  500 میلیلیتر

شكر  250 گرم

آب لیموترش  2 قاشق سوپخوری

* به قطر 25 سانتیمتر و ارتفاع 3 سانتیمتر

 

طرز تهیه دسر توت فرنگی 

آشپزباشی -  مژگان فرهنگ

یك لایهی نازك از زیر و روی كیك را ببرید و كنار بگذارید و كیك را در قالب كمربندی قرار دهید. سپس 500 گرم توتفرنگی را همراه با شكر، در مخلوطكن بریزید و پوره كنید. اكنون پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. آنگاه ژلاتین حل شده را به پورهی توتفرنگی بیفزائید و باقیماندهی توتفرنگی را خرد كنید و به این مخلوط اضافه نمائید. آنگاه مایه را روی آب یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا نیم بند شود. حالا خامهی فرم گرفته و گردوی خرد شده و اسانس را بیفزائید. اینك مایه را در داخل قالب، روی كیك بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مایهی ژلاتینی كاملاً ببندد. پس از آن، دسر را از قالب درآورید و روی آن را با خامهی فرم گرفته و توتفرنگی، تزئین كنید و آگار آگار را با قلممو روی میوهها بمالید.

روش تهیه‌ی آگار آگار:

آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پودر آگار آگار و شكر را با هم مخلوط كنید. آب لیموترش را داخل آب بریزید و مخلوط شكر و آگار آگار را نیز به آن بیفزائید و با قاشق كمی هم بزنید. پس از اینكه به جوش آمد، حرارت را ملایم كنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوشد.

 

برچسب ها: انواع دسردسر توت فرنگیطرز تهیه دسرطرز تهیه دسر توت فرنگیآموزش دسر توت فرنگی تعداد بازديد: 3009 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است