طرز تهیه دسر توت فرنگی
آشپزباشی - مژگان فرهنگ
یك لایهی نازك از زیر و روی كیك را ببرید و كنار بگذارید و كیك را در قالب كمربندی قرار دهید. سپس 500 گرم توتفرنگی را همراه با شكر، در مخلوطكن بریزید و پوره كنید. اكنون پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. آنگاه ژلاتین حل شده را به پورهی توتفرنگی بیفزائید و باقیماندهی توتفرنگی را خرد كنید و به این مخلوط اضافه نمائید. آنگاه مایه را روی آب یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا نیم بند شود. حالا خامهی فرم گرفته و گردوی خرد شده و اسانس را بیفزائید. اینك مایه را در داخل قالب، روی كیك بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مایهی ژلاتینی كاملاً ببندد. پس از آن، دسر را از قالب درآورید و روی آن را با خامهی فرم گرفته و توتفرنگی، تزئین كنید و آگار آگار را با قلممو روی میوهها بمالید.
روش تهیهی آگار آگار:
آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پودر آگار آگار و شكر را با هم مخلوط كنید. آب لیموترش را داخل آب بریزید و مخلوط شكر و آگار آگار را نیز به آن بیفزائید و با قاشق كمی هم بزنید. پس از اینكه به جوش آمد، حرارت را ملایم كنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوشد.