Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

تاكو

تاكو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سويای دانه ريز خيسانده 60 گرم

روغن زيتون 4 قاشق سوپخوری

سير له كرده 2 حبه

پیاز رنده کرده 3عدد درشت

گوجه‌فرنگی خرد كرده 4 عدد

نمك و فلفل قرمز پرك به ميزان لازم

رب گوجه‌فرنگی1 قاشق سوپخوری

ادویه مخصوص تاكو 1 قاشق چايخوری

(مخلوطی از پودر تخم گشنيز، پودر فلفل هندی، پاپريكا، پودر چیلی، پودر زيره سبز)

نان مخصوص تاكو (پيتا) 4 عدد

كاهو خرد كرده 1 عدد

پنير گودا رنده كرده 100 گرم

كنسرو ذرت 1 پيمانه

پياز قرمز خلالی خرد كرده  به ميزان لازم

سس تاكو به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس تاكو:

كرفس خرد كرده 1 ساقه

فلفل سبز تند 1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 عدد كوچك

پياز رنده كرده 5 عدد كوچك

سير له كرده 1 حبه

روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري

نمك به ميزان لازم

سركه 2 قاشق سوپخوري

پوره گوجه‌فرنگی 2 عدد

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

سويا، روغن زيتون، سير و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و تفت دهيد. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی را بيفزائيد و قدری ديگر تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.

حالا ادویه تاكو را اضافه كنيد. در اين مرحله نان پيتا را از وسط به دو قسمت برش بزنيد و درونش را ابتدا با كاهو و سپس با مواد فراهم كرده، همراه با پنير، ذرت، پياز قرمز و سس تاكو پر كنيد.

روشتهیه سس تاكو:كرفس، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، پياز، سير، روغن زيتون، نمك، سركه و پوره گوجه فرنگی را بپزيد و ميكس كنيد.

برچسب ها: غذای مللانواع ساندویچساندویچ مکزیکیآشپزباشیمعصومه عیوضیغذای مکزیکیتاکو تعداد بازديد: 1437 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است