ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
سويا، روغن زيتون، سير و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و تفت دهيد. آنگاه گوجهفرنگی، نمك، فلفل قرمز و رب گوجهفرنگی را بيفزائيد و قدری ديگر تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.
حالا ادویه تاكو را اضافه كنيد. در اين مرحله نان پيتا را از وسط به دو قسمت برش بزنيد و درونش را ابتدا با كاهو و سپس با مواد فراهم كرده، همراه با پنير، ذرت، پياز قرمز و سس تاكو پر كنيد.
روشتهیه سس تاكو:كرفس، فلفل سبز، فلفل دلمهای، پياز، سير، روغن زيتون، نمك، سركه و پوره گوجه فرنگی را بپزيد و ميكس كنيد.