ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فیله ماهی، سير، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد. آنگاه ماهی مزهدار كرده را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا ماهی نرم شود.
حالا سيبزمینی، تخممرغ، آرد و ادويه را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد كاملا نرم و يكدست شود. سپس مواد را از كاسه غذاساز جدا كرده سبزی را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
اينك از مواد فراهم كرده هر بار به اندازه يك نارنگی كوچك برداشته و در دست به شكل دلخواه فرم دهيد، در آرد بغلتانيد و در سینی مناسبی بگذاريد كوفتهها را به همين ترتيب آماده كنيد و يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
حالا تخممرغ را به همراه زعفران و نمك مخلوط كنيد. سپس روغن را در تابه گودی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود. اكنون كوفتهها را درون تخممرغ بغلتانيد و سپس در آرد سوخاری و در روغن داغ سرخ كنيد.