آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
قالب مربع را به اندازۀ 20×20 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از لبۀ قالب بلندتر باشد.
آنگاه شكلات و شير عسلي را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بعد وانيل را بیفزائید.
سپس مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد.
حالا آب و قهوه را با هم مخلوط كنيد و پنير خامهاي و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد.
اکنون محلول قهوه را به آن بیفزائید و بعد خامه را درون این مایه بریزید.
اینک مایۀ فراهم کرده را روی مخلوط شکلات و شیر عسلی (در قالب) بریزید و دوباره آن را در یخچال بگذارید تا فاج ببندد.
سپس پودر كاكائو را رويش الك كنيد و فاج تیرامیسو را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید.