ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
پياز و قدری روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز طلایی شود. آنگاه سير و سويا را در پياز تفت دهيد.
حالا زنجفيل، نمك، فلفل، زردچوبه،دارچین، رب گوجهفرنگی و آب گوجهفرنگی را بيفزائيد و با حرارت ملايم آن را بپزيد تا آب آن كشيده و تبخير شود. سپس لپه و برنج را اضافه كنيد و مخلوط نمائيد و كنار بگذاريد.
اينك در قابلمه مناسبی آب، نمك و زنجفيل را بريزيد و روی حرارت قرار دهيد تا بجوش آيد كلم را درون قابلمه قرار دهيد تا کمی نرم شود. سپس كلم را درون آبكش بگذاريد تا آب اضافی آن خارج شود.
حالا با مواد فراهم كرده داخل برگهای كلم را پر كنيد. اكنون در قابلمه مناسبی پيازداغ، رب گوجهفرنگی، ادويه و آب گوجهفرنگی را بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد.
كلم را به آرامی درون قابلمه قرار دهيد، آب پرتقال، شكر، آبليمو را اضافه كنيد و به مدت 30 دقيقه فرصت دهيد تا دلمه كلم بپزد و آبش كشيده شود.
يادآوری: در صورت دلخواه میتوانيد 100 گرم آلو هم به آن اضافه كنيد.