ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی
سینه مرغ را به همراه سير بپزيد. آنگاه آن را رشته رشته كنيد. حالا پياز را به همراه روغن در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و تفت دهيد.
سپس مرغ، فلفل قرمز، گوجهفرنگی، نمك و فلفل سياه را بيفزائيد و چند دقيقه ديگر آن را تفت دهيد. اينك خمير فيلو را به ابعاد 20×15 برش بزنيد.
حالا هر بار يك قاشق از مواد فراهم كرده روی خمير بگذاريد، لبهها را برگردانده و آن را رول كنيد. سپس رولهای آماده را در روغن سرخ كنيد تا طلایی رنگ شود و به همراه سس فراهم كرده سرو نمائيد.
روش تهیه گواكامولی: همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.