آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه مرغ را در آن تفت دهید. حالا مرغ سرخکرده را از تابه جدا کنید.
سپس کف قابلمه مناسبی را با ترخون بپوشانید، تکههای مرغ را رویش قرار دهید اینک نمک، فلفل و زردچوبه را رویش بپاشید و باقیمانده ترخون و پیازداغ را روی سطح مرغ بریزید و آب را اضافه کنید.
حالا مرغ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در اواخر پخت زعفران را بیفزائید و صبر کنید تا آب مرغ کشیده شود. سپس برای پذیرائی خوراک مرغ و ترخون را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید