Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

خوراک مرغ و ترخون

خوراک مرغ و ترخون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

کره  30 گرم

روغن مایع  20 گرم

ران مرغ 500 گرم

ترخون 2 دسته  100 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه  یک‌دوم قاشق چایخوری

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

آب 2 پیمانه

زعفران حلکرده  یک قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه مرغ را در آن تفت دهید. حالا مرغ سرخکرده را از تابه جدا کنید.

سپس کف قابلمه مناسبی را با ترخون بپوشانید،‌ تکه‌های مرغ را رویش قرار دهید اینک نمک، فلفل و زردچوبه را رویش بپاشید و باقیمانده ترخون و پیازداغ را روی سطح مرغ بریزید و آب را اضافه کنید.

حالا مرغ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در اواخر پخت زعفران را بیفزائید و صبر کنید تا آب مرغ کشیده شود. سپس برای پذیرائی خوراک مرغ و ترخون را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید

برچسب ها: خوراک مرغانواع خوراکغذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشمرغ و ترخون تعداد بازديد: 2952 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است