آشپزباشی - سرمه جلیلی
به منظور پخت رشته پلو قالبی گوشت، پیاز، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کرده و ورز دهید. آنگاه هر بار به اندازه یک نارنگی از مایه فراهم کرده برداشته و داخل قالب مافین به شکل کاسه درآورید.
حالا کمی روغن روی آنها اسپری کرده و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
سپس برنج خیسانده را بپزید و در اواخر پخت رشته را افزوده کمی مخلوط نمائید و آبکش کنید. اینک رشته پلو را در قابلمة مناسبی که قدری روغن ریختهاید بریزید و دم کنید.
حالا برای پذیرائی درون کاسههای گوشتی را با رشته پلو پُر کنید و رویش را با کشمش، خلال پسته و خرما بیارائید.