Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

رشته پلو قالبی | طرز تهیه رشته پلو

رشته پلو قالبی | طرز تهیه رشته پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای تهیه رشته پلو قالبی به مواد زیر نیاز است:

مواد لازم برای 8 نفر

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز رنده کرده 1عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

برنج  150 گرم (1 پیمانه)

رشته پلویی 1 پیمانه

کشمش، خلال پسته، خرما  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

به منظور پخت رشته پلو قالبی گوشت، پیاز، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کرده و ورز دهید. آن‌گاه هر بار به اندازه یک نارنگی از مایه فراهم کرده برداشته و داخل قالب مافین به شکل کاسه درآورید.

حالا کمی روغن روی آنها اسپری کرده و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

سپس برنج خیسانده را بپزید و در اواخر پخت رشته را افزوده کمی مخلوط نمائید و آبکش کنید. اینک رشته پلو را در قابلمة مناسبی که قدری روغن ریخته‌اید بریزید و دم کنید.

حالا برای پذیرائی درون کاسه‌های گوشتی را با رشته پلو پُر کنید و رویش را با کشمش، خلال پسته و خرما بیارائید.

برچسب ها: انواع پلورشته پلوآشپزباشیسرمه جلیلیغذای سنتی ایرانیرشته پلو قالبی تعداد بازديد: 1892 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است