ماهنامه آشپزباشی-معصومه عیوضی
برنج را بشوئید و بخیسانید. آنگاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.
سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.
حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره گیاهی، گل کلم، گوجهفرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.
سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقههای لیموترش بیارائید.
یادآوری: برنج قهوهای را باید از شب قبل بخیسانید.