Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

پلوی قهوه‌ای با هویج و نخودفرنگی

پلوی قهوه‌ای با هویج و نخودفرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج قهوه‌ای            200 گرم

روغن کنجد             4 قاشق سوپخوری

هویج خرد کرده و پخته          2 عدد

پیاز خرد کرده         1 عدد درشت

کرة گیاهی               1 قاشق سوپخوری

گلچه‌های گل کلم      150 گرم

گوجه فرنگی خرد کرده          2 عدد

نخود فرنگی پخته   1 پیمانه

گشنیز خرد کرده                1 دستة کوچک

نمک و ادویة پلوئی                به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی-معصومه عیوضی

برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.

حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.

برچسب ها: انواع پلومعصومه عیوضیپلو قهوه ایپلو سبزیجات تعداد بازديد: 1564 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است