Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:01

كباب ترش

كباب ترش

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت فیله یا راسته‌ی گوساله 700 گرم

 

گردوی آسیاب كرده 150 گرم

 

جعفری ریز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

رب انار 2 - 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت را به تكه‌های 1/5×3 سانتیمتری خرد كنید و همراه با گردو و جعفری در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس نمك، فلفل و رب انار را به گوشت بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را به سیخ بكشید.

حالا  گوشت را روی آتش كباب كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید. معمولاً كباب ترش را با چلو میل می‌كنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابدستور تهیه کبابغذای کبابیغذای شمالیكباب ترشکبابی کردن تعداد بازديد: 2292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است