ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
میگو را به مدت 1 ساعت در آبلیمو و سس سویا بخوابانید تا مزه دار شود. آنگاه کلم براکلی را در آب در حال جوش بریزید و 3 دقیقه بجوشانيد، آبكش كنيد و در آب سرد بریزید این کار باعث میشود رنگ کلم براکلی سبز بماند.
حالا میگوها را در آرد ذرت بغلتانید و در روغن سرخ کنید، اینک بروکلی را در کره تفت دهید و میگوها را اضافه کنید.
سپس زنجفیل، سس تند و فلفل دلمهای را اضافه کرده و 5 دقيقه ديگر روي حرارت تفت دهيد اكنون غذا را در ظرفی بکشید و روی آن کنجد بپاشید این غذا را میتوانید با برنج میل کنید.