آشپزباشی - سرمه جلیلی
فیله مرغ و روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
حالا سیر، اسفناج،نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود. آنگاه پنیر گودا را افزوده و مخلوط کنید.
اکنون خمیر پیتزا را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و با کاتر گرد به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس روی یک لایه خمیر سس بمالید و چوب بستنی را رویش قرار دهید و از مایه گوشتی تهیه کرده روی خمیر بریزید، اطراف خمیر را با مخلوط شیر و زعفران آغشته کنید و یک لایه خمیر دیگر را رویش بگذارید و به هم بچسبانید.
اکنون روی خمیر را نیز با مایه شیر زعفرانی آغشته کنید و پنیر موزارلا روی آن بریزید و در فرم گرم کرده با دمای180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اندکی طلائی رنگ شود.
یادآوری: طرز تهیه خمیر پیتزا در شماره 122 مجله آشپزباشی صفحه 74 آموزش داده شده است