Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 08:43

دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ

shooroshirin3

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 عدد دلمه

کلم برگ  1 عدد متوسط

نمک به میزان لازم

گوشت چرخکرده 300 گرم

روغن به میزان لازم

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

سبزی دلمة خرد کرده  250 گرم

(تره، شوید، گشنیز، نعنا، جعفری و ترخون)

لپه 60 گرم

برنج 150 گرم (1پیمانه)

خلال نارنج شیرین کرده  3 قاشق سوپخوری

خلال پسته 2 قاشق سوپخوری

خلال بادام  2 قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

شکر  5 قاشق سوپخوری

سرکه به میزان دلخواه

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کلم را بشوئید و قسمت چوبی آن را بگیرید. آن‌گاه قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و به همراه 2 قاشق سوپخوری نمک روی اجاق بگذارید تا به‌جوش آید.

حالا کلم را از قسمت جدا شده بوته درون قابلمه قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید. سپس برگ‌های نرم شده را به آرامی جدا سازید.

اینک این‌کار را تکرار کنید تا برگ‌های کلم نرم شوند و شما بتوانید به میزان دلخواه برگ کلم آماده کنید. حالا در تابه مناسبی گوشت و روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت تفت داده شود. سپس پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون سبزی را اضافه کنید و 5 دقیقه با گوشت روی حرارت مخلوط نمائید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید، لپه پخته و برنج آبکش کرده، خلال نارنج، خلال پسته، خلال بادام، نیمی از زعفران، نیمی از شکر و کمی سرکه را با مواد ترکیب کنید.

سپس قسمت برجسته پشت برگ کلم را با چاقو ببرید و درون هر برگ به میزان 3 قاشق سوپخوری از مواد بریزید و به صورت بقچه یا رول بپیچید. کف تابه مناسبی چند برگ کلم بگذارید و دلمه‌های آماده شده را روی آن قرار دهید. اینک به میزان 2 پیمانه آب، باقیمانده شکر و زعفران باقیمانده را ترکیب کنید و روی دلمه‌ها بریزید و با حرارت ملایم به مدت یک ساعت دلمه را بپزید. رویش را با خلال نارنج و خلال پسته بیارائید.

برچسب ها: انواع دلمهدلمه کلم برگآشپزباشیاعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 1808 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است