ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش
طرز تهیه سوپ هویج
استاک، هویج و کرفس را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.
آنگاه قارچ، نخودفرنگی، کوسکوس، نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر بپزید.
اینک گوجهفرنگی را افزوده و سوپ را بپزید تا جا بیفتد. در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری1: به جای استاک میتوانید از 3 عدد قرص عصاره مرغ یا گوشت به همراه یک و نیم لیتر آب استفاده کنید.
یادآوری2: به جای کوسکوس از بلغور هم میتوانید استفاده کنید که باید قبلا بخیسانید.