Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

سوپ هویج | طرز تهیه سوپ هویج

سوپ هویج | طرز تهیه سوپ هویج

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

 

مواد لازم برای پخت سوپ هویج، 4-6 نفر

استاک گوشت یا مرغ  یک و نیم لیتر

هویج حبه قندی خرد کرده 2 عدد متوسط

ساقة کرفس خرد کرده 1 عدد

نخود فرنگی پخته سه چهارم پیمانه

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150 گرم

کوس کوس یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک سوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد متوسط

ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش

طرز تهیه سوپ هویج

استاک، هویج و کرفس را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.

آن‌گاه قارچ، نخود‌فرنگی، کوس‌کوس، نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر بپزید.

اینک گوجه‌فرنگی را افزوده و سوپ را بپزید تا جا بیفتد. در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری1: به جای استاک می‌توانید از 3 عدد قرص عصاره مرغ یا گوشت به همراه یک و نیم لیتر آب استفاده کنید.

یادآوری2: به جای کوس‌کوس از بلغور هم می‌توانید استفاده کنید که باید قبلا بخیسانید.

برچسب ها: انواع سوپآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ هویجطرز تهیه سوپ هویج تعداد بازديد: 2001 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است