ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
ابتدا ماهی را همراه با سير، سس خردل، سرکه بالزاميك، نمك و جوز هندی مخلوط كنيد و حدود 10-15 دقيقه در يخچال استراحت دهيد تا مزهدار شود. آنگاه ماهی را به سيخ كشيده و كباب كنيد يا در تابه سرخ نمائيد.
حالا قدری روغن در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت بگذاريد. برنج را بيفزائيد و کمی تفت دهيد. سپس ادويه و گشنيز را اضافه كنيد، همينكه عطرش بلند شد، نمك را افزوده و حرارت اجاق را خاموش كنيد.
اينك برنج را همراه با ماهی برای پذيرائی در ظرف مناسبی قرار دهيد.
يادآوری: در صورت تمايل میتوانيد از فیله ماهی نيز استفاده كنيد.