Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

شیشلیک با سس فلفل و زیتون سیاه

شیشلیک با سس فلفل و زیتون سیاه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای2 نفر

گوشت شیشلیک  8 قطعه

نمک و فلفل به میزان لازم

سس سویا یک قاشق چایخوری

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس فلفل و زیتون:

کره  25 گرم

آرد 25 گرم

آب 250 میلی‌لیتر

قرص عصاره گوشت 1 عدد

خامه  2 قاشق سوپخوری

فلفل نیمکوب یک‌چهارم قاشق چایخوری

زیتون سیاه (ورقه‌ای خر کرده)  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را به همراه نمک، فلفل، سس سویا و روغن زیتون در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید.

سپس شیشلیک را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. اینک شیشلیک کباب شده را در ظرف مناسبی بکشید و رویش سس فلفل و زیتون بریزید.

روش تهیه سس: کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا خامی آن گرفته شود.

حالا آب را بیفزائید، پودر عصاره را نیز اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود. اینک خامه و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید و زیتون را اضافه کنید.

برچسب ها: غذای مللشیشلیکآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذا با زیتونشیشلیک با سس فلفل و زیتونغذا با گوشت تعداد بازديد: 1669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است