آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت را به همراه نمک، فلفل، سس سویا و روغن زیتون در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید.
سپس شیشلیک را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. اینک شیشلیک کباب شده را در ظرف مناسبی بکشید و رویش سس فلفل و زیتون بریزید.
روش تهیه سس: کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا خامی آن گرفته شود.
حالا آب را بیفزائید، پودر عصاره را نیز اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود. اینک خامه و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید و زیتون را اضافه کنید.