ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
گوجهفرنگیها را فیله کنید و به تکههای ریز خرد کنید. آنگاه در تابه مناسبی نیمی از کره را بریزید و روی اجاق بگذارید.
حالا گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. هرازگاهی آن را هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
سپس نخودفرنگی را افزوده و مخلوط کنید. اینک تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید، باقیمانده کره را در تابه بریزید تا آب شود.
تخممرغ را اضافه کنید و با حرکت دست تمام تخممرغ را در کف تابه پخش کنید. با حرارت ملایم آن را بپزید.
حالا مواد فراهم کرده را در وسط تابه روی تخممرغ پخته بریزید. لبههای آن را روی مواد جمع کنید و جعفری بپاشید.