ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن و پياز را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، تا پياز قدري طلايي شود. آنگاه كرفس، بادمجان، براكلي، كلم برگ، قارچ و فلفل سبز را افزوده و تفت دهيد.
حالا پاستا را به مدت 10 دقيقه در آبجوش و نمك بپزيد و آبكش كنيد. سپس با نمك، آويش و فلفل قرمز آن را مزهدار كنيد.
اينك پوره گوجهفرنگي را بجوشانيد تا غليظ شود، ادويهها، پنير پارمسان و روغن زيتون را با آن ترکيب كنيد. حالا اين سس را به پاستا بيفزائيد و مخلوط نمائيد، در ظرف مناسبي بكشيد و در كنارش از مايه سبزيجات بگذاريد و سرو نمائيد.