Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

كباب ماهی اوزون برون

كباب ماهی اوزون برون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ماهی اوزون برون بدون پوست و غضروف 600 گرم

آب پياز3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد كرده يك عدد كوچك

آبليموی تازه 2 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

حلقه‌های آناناس گريل كرده 2 عدد

فلفل چیلی برای تزئين 2 عدد

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ماهی را به قطعات نسبتا درشت خرد كنيد. آن‌گاه ماهی، آب پياز، فلفل دلمه‌ای، آبليمو، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا ماهی مزه‌دار شود. سپس ماهی را به سيخ بكشيد و كباب كنيد.

اينك در ظرف مناسبی آناناس‌های گريل كرده و كباب‌ماهی را قرار دهيد و با فلفل چیلی آن را بيارائيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع کبابکباب ماهیآشپزباشیاعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 1686 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است