ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
ميگو، سير، پوست ليمو، 2 قاشق سوپخوری از روغن زيتون و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزهدار شود.
حالا ميگوهای مزهدار كرده را به همراه باقيمانده روغن زيتون در تابه روی اجاق بهمدت 5 دقيقه تفت دهيد. سپس خيار، گوجه، زيتون، فیله پرتقال، پياز و كاهو را در ظرف مناسبی بريزيد، ميگوها را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
اينك سالاد را در ظرف زيبائی بريزيد و با سس فراهم كرده آن را ميل كنيد.
روش تهیه سس ليمو و پرتقال: تمام مواد را درون يك شیشه در دار بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
يادآوري: میتوانيد ميگوهای مزهدار كرده را به صورت كبابی هم آماده كنيد.