ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ماهی را تميز كنيد. درون شكم ماهی را با نمك، فلفل، سير، فيشسوس و كره مزهدار كنيد. آنگاه روی سطح ماهی را با كارد تيزی سه شكاف ايجاد كنيد .
سپس در تابه مناسبی روغن زيتون بريزيد و ماهی را در آن قرار دهيد و در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 20 تا 30 دقيقه آن را برشته كنيد.
اينك قدری روغن در تابه بريزيد روی اجاق بگذاريد و فيلههای مركبات را 1 دقيقه تفت دهيد. اكنون ماهی را در ديس مناسبی قرار دهيد و با برگ ريحان، شويد و مركبات تفت داده آن را بيارائيد.