آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه عدس و ماش را که از قبل خیس کردهاید بپزید و کنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی کمی روغن بریزید، هویج و به را تفت دهید.
سپس پیازداغ،گردو، کنجد، هل، دارچین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک در ظرف مناسبی برنج آبکش کرده، عدس و ماش را به همراه مواد فراهم کرده کاملا مخلوط کنید، در قابلمه مناسبی قدری کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
برنج مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 45 دقیقه دم کنید. در این فاصله فیلههای مرغ را که با نمک و زعفران مزهدار کردهاید در روغن تفت دهید.
سپس باقیمانده کره را آب کنید و روی سطح پلو بدهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و فیلههای مرغ بیارائید.