Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

پيده لقمه‌اى صبحانه

پيده لقمه‌اى صبحانه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 نفر

خمير هزارلا  ١ بسته

گوجه فرنگى متوسط  ٢ عدد

فلفل دلمه اى كوچك ١ عدد

پنير موزارلا (رنده کرده) ١٠٠ گرم

شير  ٢ قاشق سوپخورى

زعفران به مقدار لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

خمير را روى سطح كارقرار بدهيد و با كمك چاقو مربع‌هایی به ابعاد 8×8 ببرید.

آن‌گاه روى هر مربع از سمت راست و چپ خمير، خطی عمودى ايجاد كنيد، به طوریکه وسط خمير بريده شود اما بالا و پايين خمير  قطع نشود.

حالا وسط خمير از تكه‌هاى گوجه‌فرنگى، فلفل دلمه و پنير گذاشته و خمير را از راست و چپ روى هم بياوريد.

اینک از مخلوط شير و زعفران روى پيده‌ها ماليده و آن را در فر گرم کرده با دمای١٨٠ درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

برچسب ها: نان صبحانهآشپزباشیسرمه جلیلینان خوشمزهپیده لقمه ای صبحانهپیده صبحانه تعداد بازديد: 1415 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است