ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
قدري روغن، پياز و كرفس را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و آن را تفت دهيد تا نرم شوند. آنگاه فیلهمرغ را بيفزائيد و 5 دقيقه ديگر مواد را تفت دهيد.
حالا قابلمه مناسبي را تا نيمه آب كنيد، روي اجاق بگذاريد تا بجوش آيد، نمك و پاستا را بيفزائيد و پاستا را ده دقيقه بپزيد، سپس پاستا را آبكش كنيد.
اينك مايونز، نمك، فلفل و آبليمو را به مرغ و كرفس اضافه كنيد و مخلوط نمائيد، اين تركيب را با پاستا مخلوط كنيد. اينك پاستا را در ظرف مناسبي براي پذيرائي بكشيد.
يادآوري: برگهاي تازه كرفس را نيز خرد كنيد و در پاستا مورد استفاده قرار دهيد.
يادآوري: در صورت دلخواه ميتوانيد از پودر سير نيز در اين پاستا استفاده نمائيد.