ماهنامهآشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آرد، كره و نمك را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مثل خرده نان شود. آنگاه آب را به تدريج اضافه كنيد تا خمير صاف و يكدستی حاصل شود.
حالا خمير را نيم ساعت در يخچال نگه داريد، سپس روی ميز كار آرد بپاشيد و خمير را به ضخامت 5 ميليمتر باز كنيد و در قالب تارت پهن كنيد. اضافي اطراف خمير را بگيريد و قالب را نيم ساعت در يخچال نگه داريد.
در اين فاصله در تابه مناسبی قدری روغن بريزيد و ژامبون را در آن تفت دهيد. اينك اسفناج، قارچ، نمك و فلفل را اضافه كنيد و پيوسته هم بزنيد تا آبش تبخير شود و تابه را از روی حرارت برداريد.
سپس خمير را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد به مدت 15-20 دقيقه بپزيد. حالا نیمی از پنير موزارلا و پنير چدار را به مخلوط فراهم كرده، اضافه كنيد روی تارت بريزيد و سطحش را صاف كنيد.
سپس تخممرغ، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بريزيد و با چنگال هم بزنيد. خامه را نيز اضافه كرده و پس از مخلوط كردن رویسطح تارت بريزيد و باقيمانده پنير را رويش بپاشيد و به مدت تقریبی 30 دقيقه در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتيگراد بپزيد.