آشپزباشی - محیا ربیعی
تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و کره را در آن آب کنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا تخم گشنیز، زردچوبه، جوز، گراماسالا و چوب دارچین را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.
سپس مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. اینک فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را افزوده و 1 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
سپس 2 پیمانه آب به خوراک اضافه کنید و آن را بپزید تا تکههای مرغ پخته و خوراک جا بیفتد. اکنون خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری: این خوراک باید قدری تند باشد که میتوانید این تندی را با فلفل قرمز به دست آورید.