آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت، پیاز، گوجهفرنگی، نمك، ادویهها و ماست را با هم مخلوط كنید. آنگاه نانهای پیتا را از وسط به گونهای باز كنید كه شبیه پاكت به نظر برسد. سپس هر نان را به 4 مثلث تقسیم كنید.
حالا میان هر مثلث قدری از مایه فراهم كرده بریزید و آن را ببندید. سپس روی مثلثها روغن بمالید و در سینی چربكرده فر بچینید. اینك سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نانها طلایی رنگ شود و گوشت بپزد.
اكنون عرایس را برای پذیرایی در دیس مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با حُمّص و ماست میل كنید.