ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آنگاه بادمجان، فلفل دلمهای، كدو، سيبزمینی، پياز، قارچ و هويج را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس پرتقال را افزوده و يك دقيقه ديگر آن را تفت دهيد.
در اين ميان آرد ذرت، آب پرتقال و آبليمو را در ظرف مناسبی بريزيد و روی اجاق با حرارت ملايم هم بزنيد تا سس غليظ شود.
سپس سبزيجات تفت داده شده، پنير و ذرت را در ظرف مناسبی بريزيد، رويش نمك، فلفل و اورگانو بپاشيد، با جعفری آن را بيارائيد و به همراه سس فراهم كرده سرو نمائيد.