آشپزباشی - سرمه جلیلی
کره، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید. آنگاه آرد را اضافه کرده تا خمیر مناسبی بدست آید. حالا خمیر را درون یک پارچه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در دمای محیط بگذارید.
سپس خمیر را درون قالب کیش یا تارت به قطر 25 سانتیمتر باز کنید و آن را تا دیواره قالب بالا بیاورید.
اینک گوشت، فلفل دلمهای، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید از این مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و روی برشهای کدو بگذارید و کدوها را رول کنید و کنار هم روی خمیر بچینید .
پنیر، تخممرغ و اورگانو را نیز مخلوط کرده و روی کدوها بریزید. اینک کیشها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت بپزید.