ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
فیله مرغ را با نمك و روغن مزهدار كنيد. آنگاه تابه مناسبی را روی اجاق بگذاريد، پياز و روغن را در آن بريزيد و پياز را تفت دهيد.
حالا فلفل دلمهای و قارچ را بيفزائيد و به تفت دادن ادامه دهيد. سپس مرغ را افزوده و قدری ديگر تفت دهيد. اينك هات سس، پاپريكا، سس كچاپ، خردل و نمك را اضافه کرده و صبر كنيد تا مرغ پخته شود.
سپس پنير را افزوده و از روي حرارت برداريد و مخلوط كنيد. اكنون درون نانها را با کاهو ومواد فراهم کرده پر کنید و ساندویج را سرو نمائید.