Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

پيتزا ساندويچ مرغ

پيتزا ساندويچ مرغ

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ خرد كرده 400 گرم

نمك به ميزان لازم

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوری

پياز خلالی خرد كرده  50 گرم

روغن به ميزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد كرده  100 گرم

قارچ خرد كرده 150 گرم

هات سس 2 قاشق سوپخوری

پودر پاپريكای دودی 1 قاشق چايخوری

سس كچاپ 100 گرم

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

پنير موزارلا 200 گرم

نان باگت 4 عدد

كاهو به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

فیله مرغ را با نمك و روغن مزه‌دار كنيد. آن‌گاه تابه مناسبی را روی اجاق بگذاريد، پياز و روغن را در آن بريزيد و پياز را تفت دهيد.

حالا فلفل دلمه‌ای و قارچ را بيفزائيد و به تفت دادن ادامه دهيد. سپس مرغ را افزوده و قدری ديگر تفت دهيد. اينك هات سس، پاپريكا، سس كچاپ، خردل و نمك را اضافه کرده و صبر كنيد تا مرغ پخته شود.

سپس پنير را افزوده و از روي حرارت برداريد و مخلوط كنيد. اكنون درون نان‌ها را با کاهو ومواد فراهم کرده پر کنید و ساندویج را سرو نمائید.

برچسب ها: غذای فوریانواع پیتزاآشپزباشیکیان رنجبرپیتزا ساندویچ تعداد بازديد: 1463 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است