آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قدری روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.
حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.
اینک در تابه مناسبی دو قاشق روغن بریزید، سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
حالا کشمش، آرد، آلو و رب گوجه فرنگی را مخلوط کرده و هم بزنید.
سپس زعفران، پودر فلفل قرمز، رزماری، برگ بو، آویشن، زیتون و خامه را به خوراک اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بکشید.