ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن، پیازداغ و گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. آنگاه زردچوبه و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید و به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم گوشت را بپزید.
حالا ساقههای ترد و نازک کرفس را خرد کنید و برگهای تازه کرفس را همراه با نعنا و جعفری خرد کنید. سپس همراه با 2 قاشق روغن در تابه مناسبی تفت دهید (حدود 8 دقیقه).
اینک آن را به گوشت بیفزائید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در اواخر پخت، یک قاشق چایخوری آرد را در آبغوره حل کنید و به خورش بیفزائید و 5 دقیقة دیگر خورش را بجوشانید تا قوام مناسب را بهدست آورد. حالا خورش را برای پذیرائی به همراه چلو در ظرف مناسبی بکشید.