ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
ماهی، نمک، فلفل، تخم گشنیز، جعفری و پودر پیاز را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس هر بار به اندازه يك نارنگی كوچك برداشته و به شکل دلخواه فرم دهید. حالا قدری آرد وآب را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.
اینک ناگتها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس به مخلوط آب و آرد آغشته کنید و در پایان در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا سطح ناگت را بپوشاند و در روغن داغ سرخ کنید.
یادآوری1: میتوانيد این غذا را به همراه سیبزمینی سرخکرده، انواع سس و نان میل کنید.
یادآوری 2: بهتر است ناگتها را پس از آماده کردن یکساعت در فریزر نگهداری کنید و سپس سرخ نمائيد.
یادآوری 3: بهتر است ناگتها را پس از سرخ کردن در پودر پنیر پارمسان بغلتانید.