Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

ناگت ماهی

ناگت ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 - 6 نفر

ماهی شیر چرخکرده 500 گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سفید 1 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز یک‌دوم قاشق چایخوری

جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق چایخوری

پودر پیاز 2 قاشق چایخوری

آرد 125 گرم (يك پيمانه)

آب 375 میلی‌لیتر (يك‌ونيم پيمانه)

پودر سوخاری پانکو به میزان لازم

(نوعی پودر سوخاری دانه درشت)

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

ماهی، نمک، فلفل، تخم گشنیز، جعفری و پودر پیاز را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس هر بار به اندازه يك نارنگی كوچك برداشته و به شکل دلخواه فرم دهید. حالا قدری آرد وآب را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.

اینک ناگت‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس به مخلوط آب و آرد آغشته کنید و در پایان در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا سطح ناگت را بپوشاند و در روغن داغ سرخ کنید.

یادآوری1: میتوانيد این غذا را به همراه سیب‌زمینی سرخکرده، انواع سس‌ و نان میل کنید.

یادآوری 2: بهتر است ناگت‌ها را پس از آماده کردن یک‌ساعت در فریزر نگهداری کنید و سپس سرخ نمائيد.

یادآوری 3: بهتر است ناگت‌ها را پس از سرخ کردن در پودر پنیر پارمسان بغلتانید.

برچسب ها: غذای دریاییپیش غذاآشپزباشیناگتکیان رنجبر تعداد بازديد: 1481 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است