Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

سوپ دال عدس هندی

سوپ دال عدس هندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت سوپ دال عدس هندی 6 - 8 نفر

دال عدس  دوونیم پیمانه

نمک  به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

کنسرو گوجه‌فرنگی میکس کرده  1 قوطی 1 کیلوئی

آب  به میزان کافی

پیاز خرد کرده  3 عدد درشت

روغن به میزان لازم

گراماسالا  1 قاشق سوپخوری

زیره  1 قاشق سوپخوری

پودر تخم گشنیز  1 قاشق سوپخوری

برگ بو  2 عدد

برگ کاری  10 عدد

گشنیز خرد کرده یک‌دوم پیمانه

آبلیموی تازه  یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

طرز تهیه سوپ دال عدس هندی

دال عدس را بشوئید. و همراه با نمک، زردچوبه، فلفل، کنسرو گوجه‌فرنگی و میزان کافی آب روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد.

حالا پیاز  و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. سپس گرماسالا، زیره و پودر تخم‌گشنیز را افزوده، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

اینک پیازداغ، برگ بو و برگ کاری را به دال عدس اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گشنیز و آبلیمو را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. حالا سوپ را برای پذیرائی در طرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: سوپ دال عدسآشپزباشیاعظم گلزارمنشطرز پخت سوپغذا با دال عدسسوپ هندیسوپ دال عدس هندیطرز تهیه سوپ دال عدس تعداد بازديد: 4070 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است