آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
طرز تهیه سوپ دال عدس هندی
دال عدس را بشوئید. و همراه با نمک، زردچوبه، فلفل، کنسرو گوجهفرنگی و میزان کافی آب روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد.
حالا پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. سپس گرماسالا، زیره و پودر تخمگشنیز را افزوده، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
اینک پیازداغ، برگ بو و برگ کاری را به دال عدس اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گشنیز و آبلیمو را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. حالا سوپ را برای پذیرائی در طرف مناسبی بکشید.