ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
كره و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آنگاه پياز را در كره تفت دهيد تا نرم و طلایی شود. حالا قارچ و سپس ميگو را بيفزائيد و تفت دهيد.
اينك ريزوتو را افزوده و تفت دهيد. سپس سركه و آب مرغ را اضافه نمائيد و صبر كنيد تا ريزوتو كاملاً پخته و لعابدار شود. حالا پنير و جعفري را بيفزائيد و 10 دقيقه ديگر به پخت ادامه دهيد.
اكنون ريزوتوی ميگو را از روی حرارت برداشته و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بريزيد و آن را بيارائيد.